Packpåsarna i companion serien har funnits i lite mer än ett år nu. Vi är väldigt glada över den feedback vi har fått från några av våra användare.

”Tack för de nya packpåsarna! Vilken grej, jag visste inte att jag
hade det här behovet tidigare. Så skönt att packa nuförtiden!”
//Charlotte Kalla

”För mig har packpåsarna gjort packningen mycket mer strukturerad och det kaos som alltid rådde efter en vecka på läger, är nu ett minne blott. En färg för träningskläder, en för vanliga kläder och en för skor och smutsig tvätt. Det gör att jag får en helt annan överblick och mina kläder känns alltid fräschare än när allt var mixat i en enda stor hög.”
//Anna Haag

Vi hejar så klart på er under VM i Lahti! Heja!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *